Colònies de rècord

Oci · Infància i adolescència
La Generalitat ofereix aquest estiu 13.150 places en estades, el nombre més alt de la història de “L’estiu és teu” · Hi participen 31 albergs, sis dels quals a Lleida amb 1.485 places disponibles
Circ a Lleida · A Lleida ofereixen torns perquè nens d’entre 10 i 16 anys aprenguin les disciplines de circ

Acaba de començar la primavera, però avui l’Agència Catalana de la Joventut del departament de Benestar i Família començarà a assignar les 13.150 places del programa L’estiu és teu! entre els 11.722 preinscrits a partir del número 5.304. Aquesta és la divuitena edició del programa, que compta amb un nombre més alt de places ofertes perquè nens i adolescents d’entre 5 i 16 anys estiguin de colònies en torns de 7, 10 o 14 dies.
L’objectiu és que puguin experimentar, descobrir i aprendre amb 11 modalitats d’activitats diferents (idiomes, esportives, música, multiesportives, combinat d’idiomes i esport, teatre, enginy, circ, veu i, com a novetat, cine i creatives). Els participants pernocten en algun dels 31 albergs de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat) inclosos en el programa, sis dels quals a la província de Lleida, un més que l’any passat. Així entre els de la Seu d’Urgell, Les, Lleida, Navés (nou), Sort i Tremp ofereixen 1.485 places en diversos torns, un centenar menys dels 1.583 participants a la província en l’edició anterior.
Malgrat que aquest any s’hi han preinscrit menys persones que places disponibles, és probable que alguns aspirants no acceptin l’opció assignada i prefereixin apuntar-se a la llista d’espera (els resultats de la qual es coneixeran a partir del 16 d’abril) per si hi ha vacants a les colònies o torns que coincideixen més amb les seues preferències. L’alberg Sant Anastasi de Lleida és l’únic alberg que acollirà les colònies per aprendre les diferents disciplines de circ, com malabars, equilibris, acrobàcies o clown. Les instal·lacions de Les, Navés i Sort seran seu d’estades multiesportives, on es pot practicar ràfting, escalada, BTT o ràpel, entre altres esports d’aventura. A més, a la Seu d’Urgell, Les i Tremp, ofereixen estades que combinen anglès i esports de risc. El preu oscil·la entre una setmana practicant idiomes per 422 euros o 14 dies combinant anglès i esports per 649 euros. Més informació a www.xanascat.cat.

INFORMACIÓ D’INTERÈS

13.150 places
El Govern ofereix aquestes places a L’estiu és teu!
Segona oportunitat
Avui es començaran a assignar places a partir del número 5.304. Cada preinscrit va escollir cinc opcions. A partir del 12 d’abril s’adjudicaran les vacantes entre les persones de la llista d’espera.
Preus
Les colònies poden costar entre 422 i 649 euros.

Més informació: Escola de Piragüisme de Sort
Font: SEGRE, divendres 23 de març del 2012 (enllaç)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s