Sort subhasta per tercera vegada 4 finques urbanes a la Borda de Paisan

Municipis

L’ajuntament de Sort ha tret a subhasta per tercera vegada quatre parcel·les urbanitzables de titularitat municipal que sumen una superfície d’entre 601 i 750 metres quadrats i que formen part del sector de la Borda de Paisan.
Segons l’alcalde, Llàtzer Sibís, aquesta és la tercera convocatòria amb una rebaixa dels preus que ronda el 15%, de manera que espera que se’n pugui adjudicar alguna. Els preus de les finques oscil·len entre els 48.750 euros la més cara i els 39.065 euros la més barata i el valor total és de 167.245 euros. L’objectiu de l’ajuntament amb aquesta operació és aconseguir liquiditat per a les arques municipals.
Les esmentades parcel·les van sortir a subhasta el 2010 en primera convocatòria i la licitació va quedar deserta. Segons l’alcalde, en aquesta ocasió, l’ajuntament té constància que hi ha algun interessat a comprar alguna de les finques d’aquesta zona residencial molt ben comunicada, a l’entrada de Sort venint de la Seu d’Urgell. Els interessats tenen un termini de 30 dies naturals per presentar-hi ofertes.

Més informació: Ajuntament de Sort
Font: SEGRE, diumenge 29 d’abril del 2012 (pdf)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s