TV3 estrena la sèrie de comèdia “Gran Nord”

La sèrie Gran Nord obre a partir d’avui una nova etapa a TV3 (22.30 h) en què la cadena busca un registre original amb una comèdia diferent. Rodada a localitzacions del Pirineu, Gran Nord narra les peripècies d’una mossa d’esquadra, Anna Obach, encarnada per Aina Clotet, que és destinada pels seus superiors a una vila de muntanya després d’haver comès un gran error.
Al poble d’origen de la família de l’Anna, l’agent policial hi descobreix una societat peculiar, regida per una democràcia assambleària, que no admet autoritat que vingui de l’exterior perquè l’emperador Carlemany els va atorgar un llibre de furs propis. Els seus personatges són molt singulars, se saluden de manera especial i viuen multitud d’embolics en històries plenes d’humor i tendresa.
Produïda per TV3 i Veranda TV, Gran Nord es basa en una idea del productor Carles Gené en què les característiques d’alguns personatges, els més peculiars de la sèrie, estan basades en persones reals. La producció ha cuidat que els accents dels actors i la manera de parlar fossin fidels a la variant nord-occidental del català. Acompanyen Aina Clotet un repartiment amb Roger Coma com el seu company de feina i Nacho Fresneda, que exerceix de líder de Nord.

Més informació: Gran Nord
Font: LA VANGUARDIA, dilluns 7 de maig del 2012 (pdf)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s