“Gran Nord” convoca un càsting a Sort per a la segona temporada

TV3 · Ficció
El divendres dia 7, de 10.00 a 20.00 hores a l’ajuntament

El saló d’actes de l’ajuntament de Sort acollirà el divendres dia 7 el càsting per a la segona temporada de Gran Nord, la sèrie de TV3 que començarà a gravar-se en els pròxims dies. Segons informa l’empresa encarregada de la selecció, Actor’s Gallery, es busquen homes i dones d’entre 18 i 70 anys per gravar diferents seqüències que s’emetran en diferents capítols de la secció. Tots els interessats poden dirigir-se a les oficines de l’ajuntament (c/Carles Pol i Aleu, 13) de 10.00 a 20.00 hores, amb una fotocòpia del DNI i el número d’afiliació a la Seguretat Social. L’any passat, 135 persones es van reunir a la capital del Pallars Sobirà per provar sort en el càsting per a la primera temporada de la sèrie de TV3.
La ficció està ambientada al Pirineu i explica les peripècies dels veïns de Nord, un municipi particular i únic on també viu l’Anna, una mosso d’esquadra de Barcelona, personatge interpretat per l’actriu Aina Clotet. L’elenc d’actors de la sèrie està format per coneguts intèrprets catalans i també compta amb representació lleidatana. L’actriu de Ponent Marta Romero és la Frederica; l’actor de la Seu d’Urgell Roger Casamajor és el Joan i Eduard Muntada, de Tremp, dóna vida al Cullera.
La sèrie, que va generar polèmica per la imatge que dóna dels habitants del Pirineu, així com pel llenguatge que s’hi utilitza, va tancar la temporada amb un 16,3% de quota.

Més informació: Gran Nord
Font: SEGRE, dissabte 1 de setembre del 2012 (pdf)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s