Més de 200 aspirants a actuar de figurants a “Gran Nord”

Televisió · Nova temporada
Sort va acollir ahir el càsting per a la segona temporada de la sèrie de TV3
Perfils «fabulosos» · Segons el responsable del càsting, Frank Panisello, «la majoria de la gent que s’hi ha presentat, servirà»

Gran Nord continua d’actualitat. Així ho demostra els més de 200 interessats a participar com a figurants en la segona temporada de la sèrie, que es van donar cita ahir en el càsting que va tindre lloc a Sort. I és que l’empresa Actor’s Gallery busca homes i dones d’entre 18 i 70 anys ben diferents. Frank Panisello, el responsable de la selecció, afirma que la sèrie necessita gent amb coneixement d’esports de muntanya, d’altra que tingui passió pel ball, gent amb tatuatges, persones de color i també individus amb trets facials característics dels pobles de muntanya. Després del càsting, Panisello es va mostrar satisfet. «S’han superat les previsions de la convocatòria, no ens esperàvem tanta gent», va afirmar. A més, els perfils que s’han presentat són «fabulosos». En aquesta segona temporada de la sèrie, que comptarà amb 13 episodis, hi haurà seqüències molt diferents, així que es necessitarà gent molt diferent. «Entre els que han vingut al càsting hi ha una gran diversitat, de manera que la majoria ens serviran», va afegir Panisello.
Entre els aspirants hi ha gent del Pallars Sobirà, però també de les comarques veïnes com la Ribagorça, el Pallars Jussà i l’Alt Urgell. A l’ajuntament de Sort, lloc on va tindre lloc el càsting, també es van atansar diversos estudiants d’interpretació de Lleida, així com actors debutants que busquen ampliar el seu currículum. Tampoc hi van faltar els amants del cine i del teatre i la gent que està a l’atur i que veu en el rodatge una ocasió per ingressar diners. Les escenes d’exteriors de la segona temporada de Gran Nord començaran a gravar-se a finals del mes de setembre.

LES CLAUS

Un començament difícil
Gran Nord es va estrenar la temporada passada a TV3 i ja en el seu primer episodi va generar nombroses crítiques, tant per la imatge que oferia dels habitants del Pirineu com pel llenguatge que utilitzaven a la ficció. Malgrat la polèmica, la sèrie va saber enganxar l’audiència i finalment va tancar la temporada amb un 16,3% de quota mitjana i amb una segona temporada pendent.
Escenaris reals del Pirineu
La ficció, una comèdia per a tots els públics, està ambientada al Pirineu. Els exteriors es graven a la vall d’Àssua, al poble de Sorre (el Nord de la sèrie) i Sort (Fogony).

Més informació: Gran Nord
Font: SEGRE, dissabte 8 de setembre del 2012 (pdf)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s