Bonificacions per a estudiants del Pallars en la línia de la Pobla

Transport · Recorregut Esterri-Lleida
Podran beneficiar-se’n aquells que utilitzen la línia de bus d’Esterri a Lleida

Bones notícies per als estudiants dels dos Pallars que a partir d’aquest any tindran bonificacions en els viatges de Bus d’Esterri fins a Lleida. El president del consell comarcal del Pallars Jussà, Joan Ubach, va explicar ahir que a principis de l’any que ve està previst que es materialitzi un acord oral pel qual el director general de Mobilitat, Ricard Font, es va comprometre a implantar als Pallars les bonificacions de les que ja disfruten a l’Alt Urgell.
«Parlant de la línia de la Pobla i les seues deficiències, ja que molts estudiants es trobaven amb el problema que no tenien prou combinacions o el trajecte amb autocar els era molt costós, vaig demanar a Ricard Font les mateixes condicions per als habitants del Pallars que les que tenen els de l’Alt Urgell, i em va prometre que es faria efectiu a principis d’any», va explicar ahir Ubach.
Per la seua part, el president del consell comarcal del Pallars Sobirà, Llàtzer Sibís, es va mostrar més prudent que Ubach i va declarar: «Sí que hi va haver una conversa en què es tractava el punt de les bonificacions però, fins al moment, no he rebut cap comunicació oficial de la direcció general de Transport que indiqui que és una proposta en ferm, ni dates de posada en marxa dels descomptes». Si es materialitza la promesa contreta per Font, segons el president del Jussà, els estudiants del Pallars de la línia de bus d’Esterri a Lleida disfrutarien d’un bo similar al que hi ha a l’Alt Urgell. Segons el president d’aquesta comarca, Jesús Fierro, «des del passat mes de juny tots els habitants de l’Alt Urgell poden disfrutar de la T-120, un bo de 10 viatges a bescanviar en quatre mesos, que permet un estalvi de gairebé el 50% del bitllet. El viatge surt a uns 12,50 euros, quan sense bonificació costa uns 27 euros».
Fierro va assenyalar que «mentre no es porta a terme la integració tarifària, això és molt bona solució». L’ATM va informar ahir a través d’un anunci el restabliment dels horaris d’hivern de bus i tren d’Esterri fins a Lleida, és a dir, amb més freqüències i horaris que a l’estiu.

Crònica d’L.M.G. des de Tremp
Font: SEGRE, diumenge 16 de setembre del 2012 (pdf)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s