La Generalitat adjudica el sanejament de més de 50 poblacions de Lleida

Medi ambient · Aigua

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha adjudicat el servei d’explotació o manteniment dels sistemes de sanejament d’aigües residuals d’un total de 54 poblacions de les comarques de Lleida, segons es desprèn de dades de l’ACA i de l’empresa Comsa Emte, que va anunciar ahir haver-se adjudicat per 4,5 milions d’euros dos dels cinc lots en què la Generalitat va dividir el concurs. La inversió total ascendeix així a més de 8,6 milions per contractes de dos anys, prorrogables a dos més.
El grup Comsa Emte, a través de la Companyia General d’Aigües de Catalunya, s’ha adjudicat per 2,2 milions un lot que engloba vuit municipis de les Garrigues i l’Urgell, segons consta al web oficial de l’ACA. Així mateix, l’empresa va anunciar l’adjudicació del lot que inclou el sanejament de Balaguer i unes altres 11 localitats de la Noguera.
L’ACA ha adjudicat a Cadagua SA per 916.599 euros el sanejament del Pont de Suert i uns altres cinc nuclis de la Ribagorça. Per la seua part, l’UTE formada per Sim Rubatec i MyJ Gruas portarà a terme aquesta tasca a Sort i unes altres 27 poblacions del Pallars Jussà i el Sobirà per 3.242.284 euros.
Segons les dades del concurs publicades per l’Agència, encara queda pendent d’adjudicar el lot que inclou un total de 13 municipis de la comarca del Segrià.

Font: SEGRE, dijous 25 d’octubre del 2012 (pdf)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s