La Diputació “ven” els esports d’aventura a guies turístics russos

Turisme · Promoció
Estan vinculats amb l’operador Natalie Tours
Viatges des de la costa · Reñé planteja que els turistes russos que viatgen a la Costa Daurada o a la Brava també vinguin a Lleida

La Diputació va organitzar ahir un descens en ràfting per a una delegació d’onze guies turístics russos vinculats amb el tour operator Natalie Tours amb l’objectiu de promocionar els esports d’aventura que es realitzen a la Noguera Pallaresa. L’acció promocional arriba pocs dies després que el president de la Diputació, Joan Reñé, s’entrevistés amb la presidenta del tour operator, Natalia Vorobieva, per oferir-li el patrimoni natural del Pirineu i el pla com a possible destinació dels seus clients.
S’ha d’assenyalar que Natalie Tours ja ha descartat per a aquest any obrir rutes entre Rússia i l’aeroport d’Alguaire de cara a la temporada d’esquí, tot i que sí que incrementarà les freqüències entre Rússia i Barcelona. L’acció promocional d’ahir es va portar a terme perquè els guies valorin la possibilitat d’incloure aquestes activitats als catàlegs d’excursions que s’ofereixen posteriorment als turistes russos que van a la Costa Daurada i a la Costa Brava.
A través de l’agència NTIncoming, que és l’agència receptiva del tour operator Natalie Tours, es va organitzar aquest viatge de «familiarització», segons fonts de la Diputació, en què també va col·laborar l’associació d’esports d’aventura del Pallars Sobirà.
L’acció és conseqüència dels contactes entre la Diputació i el tour operator, com el que va haver-hi durant el saló MITT a Rússia, on es va plantejar la possibilitat d’incloure una part de l’oferta turística del Pirineu al catàleg d’excursions dels turistes russos que viatgen a través d’aquestes empreses a Catalunya.
En aquest sentit, Joan Reñé va destacar davant del grup de guies el potencial del turisme d’aigua i neu de Lleida, així com el patrimoni arquitectònic i natural.

Font: SEGRE, divendres 16 de novembre del 2012 (pdf)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s