Lleida, la segona província que més juga per Nadal

Sortejos · Loteria
La grossa d’aquest any serà l’última que no pagarà impostos

Les administracions de la província de Lleida són les segones d’Espanya que més loteria vendran per al sorteig de la grossa de Nadal, encara que en gran manera es deu a les milionàries vendes de La Bruixa d’Or de Sort. Així, l’Organització Nacional de Loteries de l’Estat estima que a Lleida es vendrà una mitjana de 148 euros per habitant, només darrere de Sòria, on s’hi invertiran 252 euros.
Es preveu que Lleida vengui 65 milions d’euros en loteria, segons les dades fetes públiques ahir amb motiu de la presentació del sorteig, que se celebrarà el pròxim 22 de desembre, i de la campanya publicitària. El premi de la grossa, l’última per la qual previsiblement no s’haurà de pagar impostos, tornarà a repartir aquest any 400.000 euros al dècim, igual que l’any passat. En total, es repartiran 2.520 milions en premis. Les vendes, que van començar l’1 de juliol, han baixat respecte a les de l’any passat.

LES CLAUS

Última grossa sense impostos
A partir del pròxim 2013, previsiblement, els premis superiors a 2.500 euros hauran de pagar un tribut del 20% com a «impost de solidaritat».
Vendes a la baixa
Les vendes de dècims de Nadal, que van començar al juliol, han experimentat de moment una baixada. Els venedors de loteria esperen que s’animin a mesura que s’atansen les dates nadalenques, tot i que reconeixen que la crisi els afecta notablement.

Més informació: La Bruixa d’Or
Font: SEGRE, dissabte 17 de novembre del 2012 (pdf)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s