Netegen el curs de la Noguera Pallaresa entre Sort i Llavorsí

Medi ambient · Millores
Per eliminar-ne elements perillosos abans de la temporada de ràfting

Diversos operaris abordaran aquest dimecres els treballs de neteja, poda i retirada d’arbres i vegetació en el curs del riu Noguera Pallaresa en un tram d’uns 20 quilòmetres entre Sort, Rialp i Llavorsí, el mateix trajecte navegable en què es practiquen esports d’aventura.
Segons el president del consell del Pallars Sobirà i alcalde de Sort, Llàtzer Sibís, a més d’una mesura mediambiental, també té com a finalitat garantir la seguretat, ja que s’eliminaran tots els elements que puguin representar un perill en el curs del riu.
L’actuació té un pressupost de 60.000 euros, que estan finançats per la Diputació a través d’un conveni amb La Caixa, que també busca donar feina a persones a l’atur, en risc d’exclusió social o amb alguna discapacitat. El projecte ja està adjudicat i ha d’estar a punt abans que comenci la temporada de ràfting, a la primavera.

Ajudes del pla d’obres per millorar la plaça Major de la capital

L’ajuntament de Sort sol·licitarà ajudes del Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) de la Generalitat per al pròxim quadrienni amb l’objectiu de renovar part de la pavimentació de la plaça Major que, segons Llàtzer Sibís, està molt deteriorada. L’alcalde va indicar que la part que no és per als vianants no ha pogut suportar el pas de vehicles que accedeixen a l’església, a les zones de càrrega i descàrrega o que s’ubiquen en aquesta part en els dies que hi ha fires. Sibís calcula que caldrà substituir el cinquanta per cent del paviment d’aquest cèntric punt. A més, també es demanaran ajudes per millorar un tram del carreró de les Monges.

Crònica de M.M.B. des de Sort
Font: SEGRE, diumenge 17 de febrer del 2013 (pdf)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s