Ofereixen un 40% menys de places en albergs a Lleida

Infància · Estiu

La Generalitat ofereix aquest estiu 10.236 places en estades d’estiu en albergs de Catalunya en el marc del programa L’Estiu és teu! A la província de Lleida hi ha 850 places disponibles, la qual cosa representa un 42% menys de les 1.485 que es van cobrir l’estiu passat. L’Agència Catalana de Joventut de la Generalitat obrirà avui a les 12 hores i fins al 19 de març el període de preinscripció a través del telèfon d’atenció ciutadana i la pàgina web www.xanascat.cat/estiuesteu d’aquest programa dirigit a nens i joves d’entre 5 i 17 anys.
Poden escollir diferents modalitats com ara música, idiomes, esport, combinades, enginy, circ, teatre, veu, cine, creatives o natura. En aquesta edició hi participen 30 albergs repartits pel territori català, sis d’ells a la província de Lleida i són els de la Seu d’Urgell, Les, Navés, Sort, Tremp i Son (nou d’aquest any). Aquest any, el de Lleida ciutat no participa en aquest programa i el taller de circ que oferia s’impartirà a Vic.
Una de les principals novetats d’aquesta edició és l’oferta de dos noves disciplines d’estades: natura per a participants de 8 a 12 anys i les combinades d’anglès i astronomia per a nens i adolescents de 8 a 16 anys que s’ofereix a albergs de Tremp i l’Espluga de Francolí.
Precisament l’alberg Mon-Natura Pirineus de Son, a l’Alt Àneu, participarà per primera vegada en aquest programa acollint les estades de natura amb l’objectiu que els joves participants prenguin consciència de la importància de preservar el medi ambient.

LES CLAUS

Torns
El programa L’Estiu és teu! es desenvoluparà en 150 torns de 6, 7, 10 o 14 dies. Les més nombroses són les estades combinades d’idiomes i multiesportives amb 3.706 places.
Preus
Els preus poden variar entre els 344 i els 662 euros en funció de la modalitat i la durada. Com a novetat, s’hi introdueixen quatre torns amb preus reduïts al mes d’agost.
Ajudes
Les famílies nombroses, monoparentals i acollidores que obtinguin plaça podran disfrutar d’una reducció del 10% en el preu.

Font: SEGRE, dimarts 26 de febrer del 2013 (pdf)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s