Informació pública

CONSELL COMARCAL DEL PALLARS SOBIRÀ
Edicte d’aprovació inicial projectes

Sobre l’aprovació inicial dels següents projectes i memòries valorades:
– Memòria valorada elaborada pels serveis tècnics comarcals titulada “Condicionament de senders en espais de Xarxa Natura 2000 al Pallars Sobirà” amb un pressupost de 30.000 euros
– Projecte elaborat pel tècnic de Medi Ambient del Consell Comarcal, Sr. Josep Lluís Piqué Subirana, titulat “Creació de Microestacions d’alevinatge de truita autòctona al Pallars Sobirà” amb un pressupost de 78.763,62 euros, més IVA.
– Memòria elaborada pel tècnic de Medi Ambient del Consell Comarcal, el Sr. Marc Sans Sans, titulada “Millora de l’accés de la planta d’assecatge i processat d’estella del Consell Comarcal del Pallars Sobirà”, amb un pressupost de 45.541,11 euros, IVA inclòs
– Memòria elaborada pels serveis tècnics del Consell Comarcal, titulada “Conservació de la xarxa de camins” amb un pressupost de 83.914,69 euros IVA inclòs.
– Memòria elaborada pels serveis tècnics del Consell Comarcal, titulada “Memòria descriptiva de les despeses del Consell Comarcal del Pallars Sobirà del programa per al manteniment de la xarxa de camins locals de la Diputació de Lleida”, amb un pressupost de 102.742,14 euros IVA inclòs.

El Ple del Consell Comarcal del Pallars Sobirà va acordar en data 25 de febrer de 2013 aprovar inicialment els esmentats projectes i memòries valorades, els quals se sotmeten a informació pública per un termini de trenta dies a comptar de l’endemà de la publicació en el BOP, a l’efecte de presentar possibles al·legacions i reclamacions.
Transcorregut el termini d’informació pública sense que s’hagin presentat reclamacions i/o al·legacions, aquesta aprovació esdevindrà definitiva i, per tant, els projectes i memòries valorades esmentats quedaran aprovats definitivament sense que sigui necessari cap altre acord exprés.

Sort, 4 de març de 2013

Més informació: Consell Comarcal del Pallars Sobirà
Font: BOP LLEIDA, núm. 39, 12/03/2013 (pdf)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s