Propostes al Pallars Sobirà

Ral·li de Piragüisme · Sort
50 anys de riu embravit
El Ral·li Internacional de Piragüisme de la Noguera Pallaresa compleix 50 anys. La prova, nascuda el 1964, s’ha consolidat com una de les més importants d’Europa. Amb motiu de l’efemèride, l’Ajuntament de Sort i l’Associació Esportiva Pallars han programat diversos actes: el tercer Seminari de Turisme, sobre turisme esportiu, del 8 al 10 de maig; el River Music Festival; una paella popular, i excursions per espais naturals. També una exposició sobre els 50 anys de la prova. Calendari de la competició, a kayaksort.cat.

La Casa de l’Ós · Isil
Més a prop de l’ós
La Casa de l’Ós dels Pirineus, que es troba al municipi d’Isil, és el primer centre d’interpretació d’aquest animal a Catalunya i s’ubica en un edifici històric recuperat (foto). A més de l’exposició permanent amb mòduls interactius que expliquen de manera lúdica la relació d’aquests animals amb les persones i l’entorn, hi ha mostres temporals i un minicine que exhibeix un documental amb imatges inèdites. També hi ha rutes guiades, prèvia reserva. Més informació, 973 083 044 o a casadelos@accionatura.org.

Festival de Música · Rialp
Jazz i música clàssica
El Festival de Música de Rialp acollirà aquest estiu, entre d’altres, la parella de músics de jazz Andrea Motis i Juan Chamorro, que actuarà el 14 d’agost. També pujaran a l’escenari a Rialp Jaume Sisa (24 d’agost); el Quartet Gerhard (10 d’agost); la Coral Salvé, que cantarà Carmina Burana (15 d’agost); Quartet de Saxos Limnos (16 d’agost); Borodín String Quartet (17 d’agost); la pianista Miriam Gómez Moran (14 de setembre); la mezzosoprano Ana Alás i el quintet de vent Claudi Arimany (tots dos sense data).

Fira del Ferro · Alins
Els boscos de ferro
Les professions vinculades al món del ferro, com forjadors o ferrers, es trobaran el 6 i el 7 de juliol a Alins, a la vall Ferrera, per intercanviar els secrets que envolten el treball amb el ferro i ensenyar-los al públic. La quarta Fira del Ferro inclou demostracions de forja, exposició d’eines antigues, tallers d’iniciació per a nens, rutes guiades, mercat d’artesans i productes agroalimentaris, concerts, espectacles i moltes activitats més. L’objectiu és dinamitzar la vall Ferrera a través del projecte Boscos de Ferro.

Més informació: Kayaksort.cat
Font: EL PERIÓDICO DE CATALUNYA, dijous 18 d’abril del 2013 (pdf)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s