El CAC treu a concurs 23 llicències de ràdio en FM, set a Lleida

Comunicació · Acata una sentència judicial
Cervera, Solsona, el Pont de Suert, Sort, Vielha i dos a Tremp

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) ha aprovat iniciar un concurs públic per adjudicar 23 llicències de ràdio a FM perquè siguin explotades comercialment amb un període de presentació de proposicions que començarà l’endemà de publicar-se al Diari Oficial de la Generalitat. A Lleida, aquestes llicències corresponen a Cervera, el Pont de Suert, Solsona-Olius, Sort-Soriguera, dos a Tremp i una altra a Vielha.
Segons el CAC, organisme del qual depèn l’atorgament de freqüències, s’hi podran presentar propostes durant 45 dies hàbils i les bases del concurs podran consultar-se a la seua pàgina web el mateix dia que es publiqui l’anunci al DOGC.
Aquestes llicències havien estat destinades a la prestació del servei públic audiovisual per part de les entitats locals mitjançant una resolució del Govern i es va atribuir la seua gestió al Consorci de Comunicació Local, excepte una de les adjudicades a Tremp. L’Associació Catalana de Radiodifusió (ACR) va interposar un recurs contenciós administratiu contra la resolució al considerar que no estava justificada la reserva de freqüències per a gestió pública.
Al març del 2011, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va estimar el recurs, va anul·lar l’assignació i va disposar que aquestes freqüències fossin objecte d’un nou concurs conforme a dret.

Font: SEGRE, divendres 24 de maig del 2013 (pdf)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s