Obertura amb una mirada a la història

Piragüisme · 50 Ral·li Internacional Noguera Pallaresa
Una exposició sobre els 50 anys de vida del Ral·li Noguera Pallaresa, acte inaugural de la clàssica cita de Sort · La Copa Catalana d’eslàlom serà avui la primera activitat competitiva

Ja que 50 anys no es compleixen cada dia, l’acte inaugural, ahir a Sort, del Ral·li Internacional Noguera Pallaresa, va estar protagonitzat per una mirada a aquest mig segle de vida que compleix, amb aquesta edició, la clàssica cita del Pallars Sobirà. L’obertura del Ral·li va tindre com a escenari l’Oficina Comarcal de Turisme de Sort, que acull, fins al 13 d’octubre, una exposició que rememora aquests 50 anys d’activitat. No van faltar a l’acte dos pioners, com Eliseu Gairí i Vicenç Morea, que van ser presents en la primera edició, juntament amb participants de diverses èpoques.
L’acte, presentat per l’actriu Ivana Miño, va comptar amb els parlaments de Carme Maria Marugan, directora de l’Arxiu Comarcal del Pallars Sobirà; Guillem Puras, president de l’AE Pallars; Patrick Torrent, subdirector de l’Agència Catalana de Turisme; Xavier Pont (Diputació); Enric Cobo (Coordinació General d’Arxius) i l’alcalde de Sort, Llàtzer Sibís.
Després dels parlaments es va projectar una part de l’audiovisual que pot veure’s a l’exposició, que es divideix en dos grans blocs i que ja han visitat unes 200 persones, i l’acte va concloure amb l’actuació musical del grup Bridges Trio.
Avui es disputa la primera de les competicions de l’ampli programa preparat, la Copa Catalana d’Eslàlom, en categoria absoluta, que comptarà amb la participació d’uns 150 palistes. El Ral·li conclourà el pròxim dia 27.

Més informació: Ajuntament de Sort
Font: SEGRE, diumenge 14 de juliol del 2013 (pdf)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s