Les piragües conquisten la Pallaresa

Temps extra · Piragüisme
La Copa Catalana d’Eslàlom, amb 40 palistes, va ser ahir la primera competició dins del programa del 50 Ral·li Internacional a Sort · Van dominar Cadí Canoë Kayak i AE Pallars

El palista Xavier Ganyet, del Cadí Canoë Kayak, va ser el guanyador en la categoria sènior C1 (foto: Ajuntament de Sort)

El palista Xavier Ganyet, del Cadí Canoë Kayak, va ser el guanyador en la categoria sènior C1 (foto: Ajuntament de Sort)

L'actriu Ivana Miño, al centre, que participa a la sèrie "Gran Nord", va assistir a l'inici del Ral·li (foto: Ajuntament de Sort)

L’actriu Ivana Miño, al centre, que participa a la sèrie “Gran Nord”, va assistir a l’inici del Ral·li (foto: Ajuntament de Sort)

Després de la cerimònia inaugural de dissabte passat, les piragües van tindre ahir tot el protagonisme en la primera jornada competitiva del Ral·li Internacional Noguera Pallaresa, que celebra aquest any les noces de plata or.
El camp de regates de Sort va acollir la segona Copa Catalana d’Eslàlom, en la qual van prendre part uns 40 palistes i en què a la classificació per equips es va imposar el Cadí Canoë Kayak, de la Seu d’Urgell, seguit de l’AE Pallars. Darrere van quedar el Nàutic Mig Segre de Ponts i el Caiac Baix Cinca.
En els resultats per categories, en sènior C2 es van imposar Pau Ganyet i Gerard Clotet (Cadí); en sènior femení K1, Gemma Juanmartí (AE Pallars); en júnior K1 femení, Carmen Costa (Baix Cinca); en cadet K1, Paula Martín (Cadí); en sènior C1, Xavier Ganyet (Cadí); en cadet C1, Nil García (Cadí); en sènior K1, Alberto Díez Canedo (Cadí); en júnior K1, Ian Salvat (AE Pallars), i en cadet K1, Nil García (Cadí).
L’actriu Ivana Miño, que apareix a la sèrie de TV3 Gran Nord, que té com a escenari el Pallars, va assistir a la cerimònia d’entrega de premis. El Ral·li segueix avui amb el tradicional descens turístic des del Càmping Riberies de Llavorsí al Càmping Noguera Pallaresa de Sort i, a la tarda, un descens des de Gerri de la Sal a la Font de la Figuereta.

Més informació: Ajuntament de Sort
Font: SEGRE, dilluns 15 de juliol del 2013 (pdf)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s