Agraïments

Sr. Director:
Aquests dies ja fa un mes de les riuades al Pirineu. Des de la meva posició com a alcaldessa i veïna del municipi de Llavorsí, he volgut redactar aquesta carta d’agraïment a totes aquelles persones que aquell dia ens varen recolzar.
En primer lloc, als veïns i veïnes, per no haver perdut la calma en totes aquelles hores.
En segon lloc, al cos de bombers voluntaris de Llavorsí, per la seva professionalitat i, és clar, per haver estat de vigilància durant més de 48 hores sense dormir, tot i ser voluntaris. A l’empresa Fustes Sebastià, per la rapidesa i efectivitat a instal·lar el camió ploma al pont de Llavorsí; altrament, la desgràcia certament hauria sigut més gran. A la brigada municipal, per haver estat com sempre a disposició del poble, veïns i veïnes en tot moment. També al President, tècnics i personal del Consell Comarcal per tota la coordinació i suport.
Especialment al President Sr. Joan Reñé, de la Diputació de Lleida, per la seva gran efectivitat en el moment d’urgència al posar en marxa els dispositius de seguretat i protecció dels seus equips tècnics tan àgilment i la visita en aquells moments.
I per acabar, no em vull oblidar dels meus companys regidors i personal de l’Ajuntament pel gran suport i ajuda durant aquells tres dies de caos.
Ara esperem que es puguin trobar tots els recursos econòmics necessaris per reparar els danys que ha ocasionat aquesta riuada tant a Llavorsí com a la resta de la comarca, ja que les actuacions d’urgència han pogut parar el cop, però encara queda moltíssima feina per fer.
Moltíssimes gràcies a tots.

Signat: Anna Panisello Mas
Font: SEGRE, dimecres 26 de juliol del 2013 (pdf)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s