Més de 350 persones assisteixen al Setge d’Olp

Imatge de l'estrena de la representació teatral "Hug, lo darrer comte", en el marc de les sisenes Festes del Setge d'Olp, el dijous 15 d'agost (foto: Josep de Moner)

Imatge de l’estrena de la representació teatral “Hug, lo darrer comte”, en el marc de les sisenes Festes del Setge d’Olp, el dijous 15 d’agost (foto: Josep de Moner)

Més de 350 persones van assistir dijous a l’estrena de l’espectacle teatral Hug, lo darrer comte, organitzat amb motiu de la sisena edició de les Festes del Setge d’Olp. La representació, que rememora el setge que el poble d’Olp va viure durant la Guerra del Pallars el 1485, compta amb la participació de nou actors i amb la projecció audiovisual dels dibuixos sobre arena creats per Borja Gonzàlez. L’estrena va ser un gran èxit i la majoria dels assistents van coincidir a assenyalar que havia sigut el millor muntatge de tots els anys. Avui, es representarà l’obra a Ribera de Cardós i l’actuació prevista per ahir a Peramea es va suspendre per la pluja i es recuperarà diumenge a les 22.00 hores, com s’havia previst per ahir.

Més informació: Ajuntament de Sort
Font: SEGRE, dissabte 17 d’agost del 2013 (pdf)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s