ENDESA reforma una línia elèctrica de mitjana tensió que proveeix Sort

Serveis · Energia

Línia de mitjana tensió que proveeix Sort (foto: ENDESA)

Línia de mitjana tensió que proveeix Sort (foto: ENDESA)

La companyia elèctrica ENDESA ha finalitzat la reforma tecnològica d’una línia de mitjana tensió que proveeix el municipi de Sort. L’objectiu és millorar la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric a clients d’aquest municipi al Pallars Sobirà, així com protegir les aus i evitar que provoquin danys a la xarxa.
L’actuació ha suposat una inversió de 14.000 euros aportada íntegrament per la companyia, i s’ha basat en la renovació del tram del cablatge per millorar les condicions de seguretat de la infraestructura. També s’han substituït tres suports de fusta, que estaven danyats per les aus, per una torre metàl·lica amb seccionador i s’hi ha instal·lat un nou aïllant compost de fibra de vidre i silicona, un material més lleuger i més resistent a diferents inclemències meteorològiques (com la pedra, tempestes fortes de neu i descàrregues de llampecs).
D’altra banda, també s’han instal·lat diferents suports per reduir al màxim el risc de possibles contactes amb aus i s’han instal·lat fundes aïllants que permeten reduir el risc elèctric en el moment que una au reposa en una torre. L’actuació s’emmarca en el pla de millora de la xarxa de mitjana tensió que es porta a terme a la comarca del Pallars Sobirà.

Font: SEGRE, dissabte 5 d’octubre del 2013 (pdf)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s