Setze cellers mostren la qualitat vinícola

V Festa del Vi de Lleida · Alguns prendran part al dinar “7 vins, 7 paisatges”, que marida Costers del Segre amb 7 plats

En aquesta ocasió, els cellers participants són Analec, Bregolat Cultura Ecològica, Castell del Remei, Cérvoles Celler, Cercavins, Clos Pons, Costers del Sió, L’Olivera, Lagravera, Mas Blanch i Jové, Matallonga, Raimat, Tomàs Cusiné, Vall de Baldomar, Vinya Els Vilars i Fira del Vi del Pirineu. Pel que fa a l’oferta gastronòmica, la proposaran el Celler del Roser, Fruita Blanch, Gastronòmic 2.0, Gremi de Forners de les Terres de Lleida, la Llotja, Gilda, BO de Shalom i Tarrazú.
Alguns d’aquests cellers participaran a la copa de benvinguda al dinar de maridatge, que tancarà diumenge la festa. Organitzat per Como Pomona, combina el tast de receptes amb els productes elaborats per set cellers, un de cadascuna de les subzones de la DO Costers del Segre, com són el Segrià, Artesa de Segre, Pallars Jussà, Valls del Riu Corb, Raimat, Garrigues o l’Urgell.
Així els comensals assaboriran des d’amanides de pop i patata amb verduretes fins a arrós cremós de ceps, passant per tàrtar de vedella amb mantega de porradell i passatge d’espècies, farcellet de bacallà amb broqueta de bolets o costelles de vedella lacades.
A les postres, els gurmets gaudiran de tastets de formatges de Tros de Sort amb textures de ceba, codony i nous o roques de xocolata amb sal, tots maridats amb diferents vins. A hores d’ara, ja s’han completat les places, informa el web dels organitzadors.

Més informació: Tros de Sort
Font: SEGRE, dissabte 19 d’octubre del 2013 (pdf)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s