Rècord Guinness a Sort amb més de tres mil persones vestides de bruixa

(foto: Anna Meneses)

(foto: Anna Meneses)

La Bruixa d’Or de Sort va aconseguir ahir un rècord Guinness al reunir més de tres mil persones vestides de bruixa per invocar la sort. Un representant de Guinness World Records es va desplaçar a la localitat per certificar l’esdeveniment. Els assistents van rebre un diploma i una participació del número 61501.

Més informació: Ajuntament de Sort
Font: SEGRE, diumenge 17 de novembre del 2013 (pdf)

Anuncis

3 thoughts on “Rècord Guinness a Sort amb més de tres mil persones vestides de bruixa

  1. Sisplau, podeu posar en un enllaç el lloc de la pàgina web del Rècord Guiness a on s’acrediti aquest nombre de persones? Jo no ho trobo, i jo era a Sort i no em sembla que allà hi hagués 3.000 persones disfressades. Ademés es va parlar inicialment de 1.501 persones i de sobte més de 3.000 mil. Ho podeu confirmar? Gràcies!

  2. Hola, gràcies per deixar un comentari. La funció d’aquesta pàgina consisteix a reproduir i arxivar les informacions dels mitjans de comunicació locals sobre el nostre municipi i no tenim constància de les dades que sol·liciteu, que podeu sol·licitar al mitjà que ho ha publicat (diari SEGRE, redaccio@segre.com, telèfon 973 248 000) o bé als organitzadors de l’esdeveniment (La Bruixa d’Or, telèfon 973 621 242).

  3. Gràcies a vosaltres.
    No vull posar en dubte les funcions d’aquesta web, només que em sobta que es parlés de 1.501 persones i posteriorment 3.000 i ningú es faci cap pregunta d’on han aparegut a certs mitjans de comunicació (Segre, Periódico) aquestes mil i escaig persones més.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s