El caliu de la muntanya

Sortim? · Un restaurant de Rialp on dinar cuina de proximitat i d’autor a l’escalfor dels raigs del sol en ple hivern

PAM
Adreça: carrer Rentadores, 6. Rialp
Tipus de cuina: Tapes. Cuina de mercat, tradaicional reinventada, i de proximitat.
Menú: Diari de 14,50 €
Altres serveis: El PAM i el restaurant del costat, l’Albus, són de la mateixa família. Cada local ofereix una oferta culinària. Si volen dinar (ràpid i informal) de tapes, pinxos i amanides, escullin el PAM. Si els agrada la cuina més tradicional i d’autor, facin un cop d’ull a la carta de l’Albus. El PAM és un bon local per a l’after work o after esquí.
Telèfon: 973 620 542 / 973 620 326
Altres: www.restaurantalbus.com

Venint de Sort per la N-260, seguint la ruta que segurament faran molts per anar a esquiar a Port Ainé, les dos pistes del Pallars Sobirà, passaran, entre d’altres, pel poble de Rialp. Fins i tot, és una bona localitat per fixar la residència d’un cap de setmana d’esquí, ja que està a uns 20 minuts de les dos estacions de Ski Pallars (per cert, si ho volen, poden comprar els forfets a la caseta de fusta que es troba situada a l’entrada del poble i aprofiten per fer una parada tècnica del viatge). Doncs ja sigui si hi gaudeixen el cap de setmana o van a passar-hi un dia, els recomanem dinar al restaurant PAM o a l’Albus de Rialp. Els dos són de la mateixa família però fan ofertes culinàries diferents. Entre setmana, l’Albus tanca sovint, però poden degustar el seu espectacular menú de 14,50 euros (que inclou set primers i set segons a escolllir) al PAM, on si entrem a fred començaran a treure’s capes de roba gràcies al seu gran finestral pel qual arriben raigs de sol de muntanya (que escalfen que és una meravella) que no es paguen amb diners. La seva decoració moderna i en blanc i negre fa que, de dia, sigui elegant i acollidor i, de nit, un local perfecte per prendre’s una copa al capvespre o a la nit. Si van a dinar, els recomanem el trinxat de col i patata amb rosta, el confit d’ànec amb fruits vermells i per postres, el Filiberto. Es tracta d’unes postres típiques del Pallars elaborades amb iogurt natural, gelat de nata i grosella. És tan senzill com suau, exquisit i fa pair.

Font: LECTURA, núm. 812, 15/12/2013 (pdf)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s