Sort i Interior llimen asprors després del cas dels Reis Mags

La denúncia es manté i aniran a judici · La denúncia dels Mossos d'Esquadra contra Melcior, Gaspar i Baltasar es manté i els tres Reis Mags aniran a judici en les pròximes setmanes (foto: Marta Lluvich/ACN)

La denúncia es manté i aniran a judici · La denúncia dels Mossos d’Esquadra contra Melcior, Gaspar i Baltasar es manté i els tres Reis Mags aniran a judici en les pròximes setmanes (foto: Marta Lluvich/ACN)

Tribunals · Conflicte · Unes declaracions d’Albert Alins provoquen confusió

El departament d’Interior i l’Ajuntament de Sort han llimat asprors després que els Mossos d’Esquadra denunciessin els tres Reis Mags per insultar-los i llançar-los caramels de forma poc amistosa durant la passada cavalcada. Així ho va explicar ahir el delegat del Govern a l’Alt Pirineu i Aran Albert Alins, en unes declaracions a una agència que van crear confusió durant la tarda, ja que el delegat va dir que el cas estava «tancat» i l’esmentada agència va interpretar que els tres Reis Mags no anirien a judici a l’haver-se assolit un pacte extrajudicial. Els Mossos van desmentir aquest extrem i el delegat, a preguntes d’aquest diari, va aclarir que s’havia referit a «un pacte polític» per llimar asprors entre el departament d’Interior i el consistori de Sort després del conflicte institucional creat per aquest incident. S’ha de recordar que, després que SEGRE destapés la denúncia dels tres Reis Mags per part dels Mossos, l’Ajuntament va emetre un comunicat en el qual va donar suport a Melcior, Gaspar i Baltasar, circumstància que va provocar cert malestar a Interior. Alins va aclarir ahir que «el que s’ha solucionat és aquest conflicte polític; desconec com està la denúncia judicial». Un portaveu dels Mossos d’Esquadra va informar ahir que segueix endavant.

Més informació: Ajuntament de Sort
Font: SEGRE, dijous 13 de febrer del 2014 (pdf)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s