El Sobirà demana recursos a Boi Ruiz per a malalts mentals

El conseller, ahir al CAP de Sort amb representants locals (foto: Ajuntament de Sort)

El conseller, ahir al CAP de Sort amb representants locals (foto: Ajuntament de Sort)

Sanitat · Acció social · Aran presenta al conseller el seu projecte per ampliar l’hospital

L’alcalde de Sort i president del Consell del Pallars Sobirà, Llàtzer Sibís, i altres alcaldes de la comarca es van reunir ahir a Sort amb el conseller de Sanitat, Boi Ruiz, a qui van reclamar el suport de la Generalitat per cobrir les necessitats dels malalts mentals que hi ha al Sobirà. El conseller de Sanitat va visitar l’ampliació del CAP de Sort i la nova seu d’emergències per a les ambulàncies del SEM, finançada per la Diputació. Allà, els representants municipals i comarcals van traslladar al conseller la seua petició d’ampliar l’atenció psiquiàtrica, que ara es limita a una visita setmanal al CAP de Sort, amb professionals de l’hospital de Tremp, amb projectes d’integració social. Segons Sibís, Boi Ruiz va mostrar la predisposició del departament, encara que va animar a impulsar una associació de familiars de la vintena de malalts mentals que hi ha a la comarca com a entitat que promogui un espai d’integració i treball. Sibís va indicar que el Consell Comarcal treballarà en aquesta direcció.
D’altra banda, el conseller es va reunir amb el síndic d’Aran, Carlos Barrera, que li va exposar el projecte de les obres de reforma de l’hospital de la Val d’Aran.
Boi Ruiz es va reunir amb Barrera abans de participar en el XIV Simposi Val d’Aran i les primeres jornades farmacèutiques que es van celebrar ahir al parador de Vielha.

Font: SEGRE, diumenge 23 de febrer del 2014 (pdf)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s