Qui som?

La Biblioteca Municipal de Sort ofereix aquest servei a tots aquells que vulguin estar informats sobre l’actualitat del nostre municipi. Ara per ara hi podeu trobar les informacions publicades a la premsa des del gener del 2008 en endavant, però estem treballant amb la intenció d’anar introduint de manera retrospectiva informacions publicades amb anterioritat, fins als anys 80, on arriben els nostres arxius.
Sabeu d’alguna informació que se’ns hagi passat? Malauradament no disposem de temps suficient per controlar tots els diaris, revistes, etcètera… Envieu-nos la referència al nostre correu-e!

6 thoughts on “Qui som?

  1. Hola! os escribo para pediros si me podiais facilitar un numero de contacto.
    Hace tiempo que llevo buscando la noticia de los cursillos de pastores que ofreceis en vuestra comunidad, es por ello que me gustaria que el/ organizador/a me pudiera resolver algunas preguntas que tengo respecto a esta iniciativa, es muy importante para mi.
    Agradezco su atencion por adelantado,
    Tamara

  2. Hola, sóc treballadora social i voldria saber on puc trobar un llistat de les entitats públiques i privades per enviar curriculums.
    Moltes gràcies

  3. hola !!us escric per explicar-vos que sóc una noia del maresme que vull fer el meu treball de recerca ,de com crear una empresa.La empresa que vull crear és un hotel situat a Sort. i per recopilar tota aquesta viabilitat de crear un hotel necessito informació.

    M’agradaria molt si em poguéssiu facilitat informació sobre algun pla financer d’algun hotel amb els costos ,despeses etc…,i també informació de si aquest municipi donar algun tipus d’ajuda a nous emprenedors, o nombre de turistes que visiten Sort ,etc. o qualsevol informació que pugi completar el meu treball de recerca.

    Si vosaltres no hem poguéssiu facilitar aquesta informació ,hem podríeu ajudar a que algun hotel em deixi aquestes dades necessàries per fer un pla d’empresa i poder fer el meu treball de recerca.

    Moltes gracies per tot!!Espero rebre resposta gracies.

  4. Hola, Catalina, gràcies pel teu missatge!
    Malauradament no disposem de la informació que ens demanes, però et deixo enllaç a les dades de contacte dels hotels de Sort per si et poden ajudar.
    http://sort.cat/directori/hotels/
    També et recomanem la consulta del catàleg de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, hem fet un cop d’ull ràpid i pels epígrafs “Hotels” i “Hoteleria”, amb els diversos subtemes, pots trobar referències d’utilitat…
    http://sinera.diba.cat/search*cat
    Que tinguis sort i bon cap de setmana! :)

Deixa un comentari